Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Dzis czerniak zaczol brac bo kilka dni makrela lir i dorsz kilkanascie sztuk takie od kila do 6 kolega nawet 8 wyszarpal jutro moze zrobie przerwe bo lapki bola silna ryba !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
To co ty robisz z tymi rybami jak tak codziennie po tyle sztuk?
Chlodziarnie masz chyba sporą?
Zapasy na zimę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Ja mam taka prace wycieczki wedkarskie i sprzedaz zlowionych rybek w nor prad nie jest drogi mozna zamrozic filety lub tusze a ryba jest smaczna troche trzeba tego sprzedac aby miec wyplate norweska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
jak duze te seje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
30 cm...

To ile kosztują u Ciebie takie filety.
Wystaw cennik..

I z dowozem do domu?, .....bo nie wiem czy komuś się chce jechac 60 km po fileta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Takie7-8 kilo najwieksze sie trafialy przecietnie od 1-4 kilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
40 koron filet z seji 25 koron tusza bez luski i pletw . samo miesko makrelki jeszcze sa 20 koron tusza. narazie braklo ale jak mam to lir czyli rdzawiec 50 koron filet 35 tusza jedna ze smaczniejszych ryb dla mojego podniebienia oraz dorsz60 koron filet tusza 40 czasami sie trafia plamiak lupacz oraz inne przypadkiem zlowione rybki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Robert1976)
Wiking
a po ile jest mięso rekina??? bo ostatnio złowiłem, zrobiłem zdjęcie, dałem buziaka i do wody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Rekinkowi buzi w nos i do wody tylko uwaga na nos lowiacego! Bo on niezbyt smaczny wiec raczej do zdjec sie nadaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Fatum :)
(Fatum)
Nowicjusz
Ja jutro ruszam od niepamietnych czasów na fjorda kierunek Slemmestad Mam juz dosc tych okoni i szczupaków Dam znac Bede łowił na krewete a jak nie pojdzie to pilkery 28g-40g wyciagne i porzucam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok